Cât costă?

Pentru că Facebook, WhatsApp, YouTube, Google, Gmail - cele mai utilizate servicii de internet, sunt gratuite, există persoane care se așteaptă ca tot ceea ce este oferit prin internet să fie gratuit. Totuși, chiar și acele persoane, atunci când cumpără online (deci, tot pe internet), plătesc produsele respective fără să aibe vreo așteptare ca ele să fie gratuite. La fel se întâmplă și în cazul serviciilor online pentru care niște oameni muncesc, în niște spații care costă, cu niște instrumente care au fost cumpărate.

În cazul nostru, Aikido în Sufragerie nu face excepție, deoarece este un curs care se desfășoară live, în direct, față-în-față profesor și cursanți, existând niște costuri pe care cineva trebuie să le plătească. Desigur, fiecare cursant fiind la el acasă, deja face economii însemnate de timp și bani, nemaifiind nevoie să piardă 1-2 ore în trafic pentru a merge la sala de antrenament și apoi acasă, ceea ce înseamnă și costuri de bani, bineînțeles. În plus, cursurile noastre online costă mult mai puțin decât cele din sală, deoarece noi avem costuri mai mici, neavând nevoie de o sală mare și încăpătoare, cu utilități costisitoare, iarna pentru a o încălzi, iar vara pentru a o răci.

Însă, datorită unei sponsorizări oferite de Kaufland România prin programul StartONG administrat de asociația Act for Tomorrow, Aikido în Sufragerie este GRATUIT pentru familiile defavorizate, putând opta pentru această facilitate în formularul de înscriere.