Aikido este o artă marțială non-violentă orientată către autoapărare, un sport, dar și o metodă de dezvoltare personală, ce se desfășoară sub îndrumarea unui instructor psiholog.

Fie că doriți abilități de auto-apărare sau doar puțină mișcare, Aikido are multe beneficii fizice și psihice pentru care merită practicat de către oricine - copii, tineri sau adulți, bărbați sau femei.

Prin Aikido în Sufragerie te conectezi direct cu Sensei, față-în-față, îl vezi și îl auzi, iar el te vede și te aude de asemenea, pentru a te îndruma, la fel cum se întâmplă într-o sală de Aikido.

În funcție de clasele pentru care optați - AC sau AA, programul și didactica sunt diferite, adecvate vârstei participanților.

Aikido în Sufragerie este GRATUIT pentru familiile defavorizate, putând opta pentru această facilitate în formularul de înscriere.

Înainte de a începe completarea formularului de înscriere, ar trebui să decideți cine anume din familia dvs. va participa la cursuri, pentru că în funcție de asta veți ști pentru ce grupe să optați:

👉 Clasa AC - destinată copiilor 6-12 ani, dar din ea trebuie să facă parte și cel puțin un adult

👉 Clasa AA - destinată adulților și adolescenților